V soboto 12.marca 2022 je Judo klub Murska Sobota organizirala tradicionalni mednarodni turnir v judu na katerem je tekmovalo 216 tekmovalcev in tekmovalk iz 35 klubov iz 5 držav.

Med starejšimi dečki-ce so tekmovali Liana PLETIKOS ARGENTI, Aleksander PETRAK, Leo VODEB in  Aleksander Luka KRIŽMANČIČ ter med mlajšimi kadeti Lan VODEB, Vid DOBRINJA in Tarik HOPOVAC.

Leo VODEB je osvoji kategoriji osvojil 2.mesto, Liana PLETIKOS ARGENTI pa 3.mesto. Luka KRIŽMANČIČ v polfinalu  je moral priznati premoč kasnejšem prvaku v kategoriji. Na koncu je osvojil 5.mesto. Aleksander PETRAK ni imel svojega dneva, čeprav se je v otvoritvenem dvoboju dobro upiral nasprotniku, ki je na koncu osvojil 2.mesto.

Med mlajšimi kadeti je najbolje bil uvrščen Vid DOBRINJA, ki je osvojil 5.mesto. Lanu VODEB je žreb že v uvodnem dvoboju dodelil kasnejšega prvaka kategorije. Tariku HOPOVAC je žreb dodelil nasprotnika, ki je osvojil 3.mesto. Kljub porazu se mu je uspelo pobrati in v nadaljevanju premagati naslednjega nasprotnika. Tako, da je na koncu osvojil odlično 7.mesto.

 

Čestitke vsem

Nagrade za najboljše tekmovalce
3.mesto Liana PLETIKOS AREGENTI
2.mesto Leo VODEB
Ekipa U14 “Aleksander PETRAK, Luka Aleksander KRIŽMANČIČ, Leo VODEB in Liana PLETIKOS ARGENTI”
Ekipa U16 “Tarik HOPOVAC, Lan VODEB in Vid DOBRINJA”
Ekipa Judo kluba Koper
Please follow and like us: