32. mednarodni kup LABINSKE REPUBLIKE 2017


V nedeljo 12.2.2017 je bil organiziran 32.mednarodni pokal Labinske Republike v Rijeki. Na tekmovanju je nastopilo 493 tekmovalcev in tekmovalk iz 33 klubov iz Italije, BiH, Japonske, Hrvaške, Srbije in Slovenije.

Judo klub Koper je nastopil v mlajših starostnih kategorijah. V kategoriji U10 so nastopili PETRAK Aleksander, VODEB Leo, ŠVAB GRDINA Alen in BABIČ Dominik. V U12 pa so nastopili TRENDOV Martin, DOBRINJA Vid, VODEB Lan, HOPOVAC Tarik ter v kategoriji U14 SINANBEGOVIČ Sanin.

V kategoriji do 20kg kjer je nastopilo 34 tekmovalcev je VODEB Leo osvojil 2.mesto, brez uvrstitve so ostali PETRAK Aleksander, ŠVAB GRDINA Alen in BABIČ Dominik.

V starostni kategoriji U12 smo bili bolj uspešni. VODEB Lan je v kategoriji do 34kg osvojil 1.mesto, TRENDOV Martin je v kategoriji do 27kg osvojil 3.mesto, DOBRINJA Vid je v svoji kategoriji osvojil 5.mesto. Brez uvrstitve je ostal le HOPOVAC Tarik, kateri je prvič nastopil na tako močnem turnirju in z dvema dobrima borbama pokazal,da se ga ne da kartako vrči.

SINANBEGOVIČ Sanin je v svoji skupini ostal brez uvrstitve. Saninu je to prvi tovrstni turnir.

 

Čestitke vsem

Ogrevanje

Predstavitev ekip

ekipa Judo klub Koper

Gasilska

Aleksander PETRAK čaka na svoj prvi dvoboj

Aleksander PETRAK čaka nasprotnika

Leo VODEB opazuje svoje nasprotnike

En od 15ih končnih prijemov Lea VODEB

2.mesto za Lea VODEB

Bravo Leo !!!

Finalni dvoboj Lana VODEB

1.mesto za Lana VODEB

Tarik HOPOVAC med dvobojem

Martin TRENDOV v polfinalnem dvoboju

3.mesto za Martina TRENDOVA

Vid DOBRINJA v boju za medaljo

Please follow and like us: