Thu. May 23rd, 2024
Gasilska

V nedeljo 12.2.2017 je bil organiziran 32.mednarodni pokal Labinske Republike v Rijeki. Na tekmovanju je nastopilo 493 tekmovalcev in tekmovalk iz 33 klubov iz Italije, BiH, Japonske, Hrvaške, Srbije in Slovenije.

Judo klub Koper je nastopil v mlajših starostnih kategorijah. V kategoriji U10 so nastopili PETRAK Aleksander, VODEB Leo, ŠVAB GRDINA Alen in BABIČ Dominik. V U12 pa so nastopili TRENDOV Martin, DOBRINJA Vid, VODEB Lan, HOPOVAC Tarik ter v kategoriji U14 SINANBEGOVIČ Sanin.

V kategoriji do 20kg kjer je nastopilo 34 tekmovalcev je VODEB Leo osvojil 2.mesto, brez uvrstitve so ostali PETRAK Aleksander, ŠVAB GRDINA Alen in BABIČ Dominik.

V starostni kategoriji U12 smo bili bolj uspešni. VODEB Lan je v kategoriji do 34kg osvojil 1.mesto, TRENDOV Martin je v kategoriji do 27kg osvojil 3.mesto, DOBRINJA Vid je v svoji kategoriji osvojil 5.mesto. Brez uvrstitve je ostal le HOPOVAC Tarik, kateri je prvič nastopil na tako močnem turnirju in z dvema dobrima borbama pokazal,da se ga ne da kartako vrči.

SINANBEGOVIČ Sanin je v svoji skupini ostal brez uvrstitve. Saninu je to prvi tovrstni turnir.

 

Čestitke vsem

Ogrevanje

Predstavitev ekip
ekipa Judo klub Koper
Gasilska
Aleksander PETRAK čaka na svoj prvi dvoboj
Aleksander PETRAK čaka nasprotnika
Leo VODEB opazuje svoje nasprotnike
En od 15ih končnih prijemov Lea VODEB
2.mesto za Lea VODEB
Bravo Leo !!!
Finalni dvoboj Lana VODEB
1.mesto za Lana VODEB
Tarik HOPOVAC med dvobojem
Martin TRENDOV v polfinalnem dvoboju
3.mesto za Martina TRENDOVA
Vid DOBRINJA v boju za medaljo
Please follow and like us: