Thu. Jun 13th, 2024

V dneh od 12.5 do 15.5. 2016 je v mestu Ravenna v Italiji potekala tradicionalna športna prireditev Dnevi športa kot integracije 2016. V sklopu dogodkov je potekal tudi judo turnir, ki so se ga udeležili judoisti Dnevnega delovno terapevtskega centra Barčica, iz Kopra.

 Nastopile so ekipe Brazilije , Nizozemske , Velike Britanije, Slovenije, Hrvaške , Francije, Nemčije in Italije. Nastop koprskih judoistov so podprli Center za socialno delo Koper, DDTC Barčica, Mestna občina Koper in Judo klub Koper.

 Judoisti so tekmovali izjemno uspešno saj so prva mesta v svojih skupinah osvojili Vasilija Dobrič, Srečko Kolarič in Dane Tivadar . Danijel Cerin in Peđo Olah sta osvojila drugi mesti, Danila Kocijančič pa tretje mesto.

 Judoisti DDTC Barčica so na zaključni prireditvi, ki je potekala v veliki športni dvorani Pala de Andre v Ravenni, predstavniku mesta Ravenna izročili darilo Mestne občine Koper. V znak prijateljstva ter kot zahvalo za odlično gostoljubje, ki so ga bili deležni koprski športniki v Raveni.

 Dnevni delovno terapevtski center Barčica svojo dvajseto obletnico delovanja letos obeležuje s promocijo svojega poslanstva in številnih terapevtskih programov, kjer športna dejavnost uporabnikov pomembno izboljšuje kvaliteto njihovega življenja. 

 Darij Šomen

DDTC Barčica

 

Čestitke vsem

Please follow and like us: