Thu. May 23rd, 2024
Leo in Aleksander se zabavata

V športni dvorani OŠ Žiri  je v soboto 10.3.2018 bil organiziran 2.Pokal Žirov. Pokala so se udeležili 293 tekmovalcev in tekmovalk iz 31 klubov.

Barve Judo kluba Koper so predstavljali Nemanja DONČIĆ, Lina ARGENTI PLETIKOS, Zarja ULE, Aleksander PETRAK,Leo VODEB, Dušan PLAZNIK, Aleks TOZAN KRSTIČ, Luka Aleksander KRIŽMANČIČ, Alen  ŠVAB GRDINA, Martin TRENDOV, Lan VODEB, Vid DOBRINJA in Tarik HOPOVAC ter nacionalni sodnik Damjan KUZMIČ. Skupno smo osvojili 3 zlate in 3 bronaste medalje ter šest 5.mest.

V dopoldanskem delu so športno dvorano napolnili tekmovalci starostne kategorije U12 in U14. Martin je prvi dvoboj izgubil z  tekmovalcem,ki je na koncu osvojil 3.mesto. V popravnem dvoboju je zmagal nato pa spet izgubil ter osvojil 7.mesto. Lan in Vid sta tokrat tekmovala v isti kategoriji. Lan je tudi tokrat v uvodnem dvoboju dobil končnega zmagovalca kategorije. Kljub temu se je Lanov nasprotnik moral namučiti,da je Lana spravil na hrbet. Nato je v dveh popravnih dvobojih ekspresno odpravil z nasprotniki do boja za 3.mesto. Novomeščan je pokazal nekaj več od Lana in osvojil 3.mesto. Vid je začel tekmovanje z zmago nato pa z novomeščanom izgubil. V popravnih dvobojih je pokazal iz kakšnega testa je in vse nasprotnike premagal ter osvojil 3.mesto. Tarik je z tremi porazi in zmago osvojil odlično 4.mesto.

Popoldanski delu tekmovanja so se pomerile starostne kategorije U8 in U10. Med mlajšimi cicibani je  Leo VODEB,Liana PLETIKOS ARGENTI in Aleks TOZAN KRSTIĆ osvojili 1.mesto v svoji skupini. Aleksander PETRAK in Alen GRDINA ŠVAB sta osvojila 3.mesto. Dušan PLAZNIK, Luka Aleksander KRIŽMANČIČ, Zarja ULE in Nemanja DONČIĆ so izgubili v boju za odličja ter osvojili odlično 5.mesto.

Čestitke vsem

Ogrevanje na Pokalu Žirov 2018
Vid in Martin vadita shadow uchi komi
Luka Aleksander in Aleksej čakata na žreb
1.mesto Aleksaj TOZAN KRSTIČ
Leo in Aleksander se zabavata
Lan prevzema pobudo v ne wazi
Lan meče finalista kategorije…
…in ga drži v končnem prijemu
Tarik v boju za boljši gard
Tarik ima vse pod kontrolo
1.mesto za Liano PLETIKOS ARGENTI
Zapiski morajo biti
Lan vsiljuje svojo premoč
Nato pa še v končni prije
Lan drži nasprotnika brez sape
Tarik v akciji
Vidov prvi poskus meta
Vid drži nasprotnika v končnem prijemu…
…do konca
V drugo gre rado
Do končnega prijema
Vid nadaljuje akcijo
Martin v popravnem boju…
….ki se je končalo z končnim prijemu
3.mesto Vid DOBRINJA

Zarja v boju…
…še še. Dajmo Zarja
Aleksander čaka na žreb
Aleksandrov uspešen Osoto gari
3.mesto Aleksander PETRAK
Selfy gremo domov
Please follow and like us: