Thu. May 23rd, 2024
Nagrajenci Judo kluba Koper

Športna Zveza Koper je v sodelovanju z MOK  v četrtek, 01. marca 2017 v Areni Bonifika organizirala že tradicionalno vsakoletno prireditev ŠPORTNIK KOPRA 2017 katera privabi številne športnike in ljubitelje športa ter množico visokih gostov. Med njimi predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdana Gabrovca, olimpionika in ambasadorja Republike Slovenije za šport Mira Cerarja, predsednico Športne zveze Koper Sonjo Poljšak, direktorja Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper Igorja Hrvatina ter župana Mestne občine Koper Borisa Popoviča, ki je prisotne tudi pozdravil. Iz Judo kluba Koper je kar 14 naših tekmovalcev prejelo priznanja, 6  tekmovalcev v inkluzivnem judu ( Slaviša Davidović, Vasilija Dobrič, Ekrem Felić, Alenka Merkelj, Danila Kocjančič in Dane Tividar) ter 8 tekmovalcev ( Leo Vodeb, Danil Dmitrvskiy, Vid Dobrinja, Martin Trendov, Lan Vodeb, Maya Butkovič, Blaž Medveščak in Vid Plaznik), ki tekmujejo na domačem in mednarodnem nivoju ter dosegajo odlične rezultate. 

Igor Spasojevič je prejel Priznanje za vrhunske dosežke v letu 2017 na mednarodnih tekmovanjih.

Samo Masleša je prejel Plaketo za 25.letno delovanje v klubu tako kot trener kot strokovni sodelavec. Zlatko Haskič pa je prejel Plaketo za dolgoletno delo na področju vključevanja in vadbe ranljivih skupin v Judo klubu Koper.

Čestitke nagrajencem ter zahvala za organizacijo, vsekakor pa tudi zahvala staršem in simpatizerjem našega kluba, ki so podprli to prireditev!

Nagrajenci pisnih priznanj Športne zveze Koper
Nagrajenci Jubilejne plakete
Jubilejna plaketa za Zlatka Haskiča v ospredju
Nagrajenci Judo kluba Koper
Please follow and like us: