MEDNARODNI TURNIR „ TUROPOLJSKA FRKA “ 2017


V soboto 18.3.2017 je bil organiziran mednarodni turnir Turopoljska frka 2017 v V. Gorici. Na tekmovanju je nastopilo 430 tekmovalcev in tekmovalk iz 37 klubov iz BiH, Hrvaške in Slovenije.

Judo klub Koper je nastopil v  starostnih kategorijah U8 in U12. V kategoriji U8 je nastopil VODEB Leo.  V U12 pa so nastopili TRENDOV Martin, DOBRINJA Vid in VODEB Lan.

Starostno kategorijo U12 je odprl dvoboj Lan VODEB. Lan je dvoboj začel z nekaj močnimi akcijam, katere niso bile ocenjene. Nasprotnik je v naslednji akciji izkoristil Lanovo nepozornost in ga prijel v končni prijem. Iz katerega se Lan ni uspel pravočasno rešiti. Kategorijo do 34kg  je Vid DOBRINJA odprl z zmago.Naslednji dvoboj  je moral priznati premoč Bežigrajčanu, kateri je Vida povlekel v repasaž. Vid se je po dveh zaporednih zmagah uvrstil v boj za 3.mesto. Katerega je  izgubil in s tem osvojil 5.mesto. Kategorijo do 27kg  je koprske barve predstavljal perolahki Martin TRENDOV, kateri je z eno zmago in enim porazom osvojil 2.mesto. Po dolgem čakanju je na svoj prvi dvoboj dočakal Leo VODEB. Leo je odprl kategorijo z dvema hitrima zmagama nato dočakal tudi poraz. Iz katerega se je Leo pobral in suvereno premagal naslednjega nasprotnika ter s tem osvojil 2.mesto.

Čestitke vsem

Ekipa Judo kluba Koper

Koprčani med ogrevanjem

Lan VODEB dobija zadnja navodila

Lan VODEM čaka na svoj trenutek

Vid DOBRINJA v dvoboju z hrvaškim tekmovalcem

Vid je dvoboj zaključil z končnim prijemom

Martin TRENDOV pripravlja trenutek za tehniko….

… katero je zaključil z končnim prijemom.

2.mesto za Martina TRENDOV

Po dolgem čakanju se je začel ogrevati Leo VODEB

Leotovi ekspresni zaključki dvobojev

Hrvaški tekmovalec priznava premoč Lea

2.mesto za Lea VODEB

Please follow and like us: