Thu. May 23rd, 2024

V soboto 25.3.2017 je bil organiziran v OŠ Vladimira Nazorja mednarodni turnir ”Memorijal Damira Milatoviča 2017 v Pisarovini. Na tekmovanju je nastopilo 391 tekmovalcev in tekmovalk iz 27 klubov iz BiH, Hrvaške in Slovenije.

Barve Judo klub Koper so predstavljali VODEB Leo v starostni kategoriji U8 ter TRENDOV Martin, VODEB Lan in DOBRINJA Vid v starostni kategoriji U12.

Mednarodni turnir je odprla starostna kategorija U8 v kateri je nastopil VODEB Leo. Leo je svoje znance iz Hrvaških turnirjev kar pometel in suvereno osvojil kategorijo do 21kg.

V starostni kategoriji U12 je v kategoriji do 27kg tekmoval TRENDOV Martin. V Martinovi kategoriji so tekmovali še trije tekmovalci iz Hrvaške. Martin je  po  marotonskih bojih (Golden Score)moral priznati rahlo premoč nasprotnikov. Kljub temu je osvojil 3.mesto.

Kategorijo do 34kg je odprl z predkolom VODEB Lan. Lan je dvoboj zaključil v 20 sekundah. V isti kategoriji je tekmoval klubski prijatelj DOBRINJA Vid kateri ni imel veliko sreče v prvem dvoboju. V nadaljevanju je Lan imel dvoboj z kasnejšim finalistom in ga izgubil šele v končnem prijemu. Lan in Vid sta čakala na dvoboj za 3.mesto. Kljub zelo dobri borbi sta oba izgubila dvoboj in osvojila 5.mesto.

Čestitke vsem

Predstavitev ekip U8
Leo VODEB v enemu od zaključkov dvobojev……
…..nato razglasitev zmagovalca.
1.mesto za Leota VODEB
Lan,Vid in Martin med ogrevanjem
Še zadnji napotki
Martin TRENDOV med akcijo
Doboj med prolahki Martinom in velikam
Nato še visoki Hrvat….
……….ki se je komaj rešil Martinovem prijemu.
Vid DOBRINJA v prvem dvoboju
Martin v dvoboju za finale

Lan VODEB čaka pravi trenutek…..
…..nasprotnik se rešil prijema z objemom Lanove noge
Vid DOBRINJA med polfinalnim dvobojem
3.mesto za Martina TRENDOV
Please follow and like us: