32. POKAL BEŽIGRAD 2017


V športni centru Triglav  je v soboto 22.4.2017 bil organiziran 32.Pokal Bežigrada 2017. Pokala se je  udeležili 595 tekmovalcev in tekmovalk iz Bolgarije, Gruzije, Austrije, Italije, Ukrajine, Srbije, Hrvaške, BiH in Slovenije iz 56 klubov.

Barve Judo kluba Koper so predstavljali Martin TRENDOV, Jan PRAPOTNIK, Vid DOBRINJA,  Lan VODEB, Jernej KUZMIČ, Jan RAKAR, Nik SANDIČ in  Maya BUTKOVIČ. Martin TRENDOV je v kategoriji do 27kg osvojil 2.mesto ter 3.mesto je osvojil Jan PRAPOTNIK.

Martin TRENDOV in Jan PRAPOTNIK sta uvodni dvoboj imela klubski derbi katerega je dobil Martin. V nadaljevanju je Martin dobil austrijskega tekmovalca. Dvoboj je dobil Austrijc. Jan je dobil predstavnika JK Golovca katerega je premagal v podaljšani borbi. Istega tekmovalca je premagal tudi Martin ter s tem osvojil 2.mesto v svoji kategoriji. Jan je tako kot Martin moral priznati premoč Austrijca s tem osvojil 3.mesto.

Vid DOBRINJA, Lan VODEB  in Jernej KUZMIČ so  uvodne dvoboje premagali svoje nasprotnike, potem so naslednje dvoboje izgubili ter ostali brez uvrstitve. Jan RAKAR, Nik SANDIČ in Maya BUTKOVIČ so prav tako izgubil dvoboje in ustali brez uvrstitve. Kljub porazom so fantje in punca pokazali dobre borbe.

Čestitke vsem

Ogrevanje ekipe

Gasilska ekipe U12

Predstavitev ekip

Ekipa Judo kluba Koper

Klubski derbi Martina TRENDOV in Jana PRAPOTNIK

Martin obrača nasprotnika

Martin se upira Austrijcu

Uvodni dvoboj Jerneja KUZMIČ

Vid posluša navodila za uvodni dvoboj

Vid obrača nasprotika

Vid zaključil dvoboj v končnem prijemu

Jernej pripravlja napad

Lan pripravlja napad

Lan drži nasprotnika v končnem prijemu

Jan je pripravljen na prvi dvoboj

Vid v dvoboju z hrvaškim tekmovalcem

Vid v borbi za boljši prijem

Lan v borbi napačnim nasprotnikom….

…. ta je pravi

2.mesto za Martina TRENDOV in 3. mesto za Jana PRAPOTNIK

Please follow and like us: